Citytrips

 

 

Auteur:  rob

Bekeken: 812

Datum: -

City trips of stadreizen zijn meestal gepland voor een weekeinde. De bekenste stedentrip is wel naar Londen. Londen is bekend vanwege de vele bezienswaardigheden in de stad zoals de Tower bridge en de Houses of Parlement maar ook vanwege de uitgaansgelegenheden op in de vele pubs die Londen telt. Bovenal is Londen bekend als shopwalhalla vanwege Bondstreet en het beroemde warenhuis Harrods. De meeste steden zoals Londen, zijn voorzien van een metro systeem en kaarten daarvoor kunnen meestal met korting worden gekocht.

Parijs is een beroemde stad om een uitstekende city trip naar te boeken. Een romantische stad waar de Moulin Rouge en vele bars bezocht kunnen worden maar er is ook shopgelegenheid zoals bij het warenhuis LaFayette.

De stad Praag in Tjechië is ook een eeuwenoude stad om een romantisch weekeinde door te brengen vanwege de cultuur, de muziek en het uitgaansleven. Last but not least is New York erg in trek om als weekeinde trip of week trip te boeken. Vooral bij de fashionistas is New York erg in trek vanwege de uitgebreide hippe winkels in de vele wijken die de Big Apple kent. Alle wijken hebben wel hippe restaurants maar East Village is de plaats voor hip en trendy New York met mooie hotels, restaurants, bars, winkels en discotheken. De vele parken die New York herbergt zorgt tussendoor voor een rustige sfeer. Het Central Park is een must see in New York. Wacht je liever nog even met de lange reis, dan kun je als shopaholic ook naar Milaan afreizen. Deze stad is ook een waar shopwalhalla voor mensen die shoppen bij hun city trip een vereiste vinden. Voor de cultuur en kunst kunt u het beste Rome of boeken of in Spanje Barcelona of Madrid.

Gerelateerd:

Citytrip Boedapest