Professionele hulp bij afvallen

 

 

Auteur:  tanja

Bekeken: 395

Datum: -

Heeft u zelf werkelijk alles geprobeerd, maar bent u nog steeds te dik? Daar hoeft u zich niet voor te schamen. Voor sommige mensen is afvallen makkelijk, net zoals stoppen met roken voor sommigen een fluitje van een cent is. Anderen doen er jaren over. Wat u kunt overwegen als u echt bij de pakken neer zit, is professionele hulp.

Diëtist

Een diëtist is speciaal opgeleid om mensen over hun gewicht te adviseren, of u nou onder- of overgewicht heeft. Ja, het kost geld, maar uw gezondheid is u waarschijnlijk meer waard dan de kosten van een diëtist. Zelfs met slechts een paar consulten kunt u al met sprongen vooruit gaan.

Mentale steun

Wie naar een specialist stapt voor hulp, krijgt meer dan alleen een professionele visie. Hulp van een deskundige is namelijk ook een soort mentaal steuntje in de rug: een diëtistadvies is immers een stuk gewichtiger dan zelf uw eigen broodjes smeren of twee keer per week een beetje hardlopen! Het kan net dat mentale effect zijn dat u over de streep trekt, zodat u alsnog uw streefgewicht bereikt.

Gerelateerd:

Geen.