Vind hij me leuk?

 

 

Auteur:  tanja

Bekeken: 514

Datum: -

Indien je jezelf aan het begin van een relatie bevindt, hoe weet je dan of hij je echt leuk vindt? Zijn er specifieke dingen die aangeven dat hij op je valt? Hoe kom je er achter of hij geïnteresseerd is?

Uitzoeken of hij echt geïnteresseerd is, is een van de moeilijkere dingen aan het begin van een relatie. Misschien ben je compleet verliefd op hem, terwijl hij niet hetzelfde voelt voor jou. Er zijn echter een paar dingen die duidelijk aangeven of hij inderdaad gevoelens heeft voor je.

Hij wil bij je zijn

Dit is vrij logisch, je zult zien dat indien een man bij je wilt zijn, dat hij je leuk vindt. Hij zal dit doen door dingen in het gesprek te brengen zoals ervaringen en hobby’s, met de hoop dat jij dezelfde dingen leuk vindt. Misschien zal hij ook zijn familie noemen, om te kijken of jullie goed met elkaar overweg kunnen.

Hij lacht

Een tweede teken dat hij je leuk vindt is dat je zult zien dat hij vaak lacht. Een lach is niet alleen een geweldig wapen voor zelfvertrouwen, maar het geeft ook openheid en de wil om je beter te leren kennen aan. Daarnaast is het ook een vorm van goedkeuring.

Hij dolt met je

Als hij je echt leuk vindt zal hij met je dollen op een speelse manier. Dit is niet pijnlijk, maar hij zal misschien een grap maken over iets dat je is overkomen. Dit laat zien dat hij zich comfortabel genoeg voelt om grappen te maken als hij bij je is. Natuurlijk hoopt hij ook dat zijn grappen je aan het lachen maken.

Hij vraagt je uit

Natuurlijk zal een man die geïnteresseerd is je uit vragen. Echter weet je zeker dat hij je leuk vindt indien hij je uit vraagt samen met zijn beste vrienden. Dit betekent dat hij gezien wilt worden met je en dat hij een beetje wilt pronken met je.

Hij geeft complimenten

Een laatste manier om erachter te komen of hij je leuk vindt, is wanneer hij je complimenten geeft. Je kunt precies herkennen hoe leuk hij je vindt door te letten op de woorden die hij je gebruikt, zoals mooi of prachtig. Als hij erg aardig is en iedereen complimenten geeft zul je misschien andere aanwijzingen moeten vinden om te zien of hij je leuk vindt. Als hij ze echter reserveert speciaal voor jou, dan valt hij op je.

Gerelateerd:

Vijf tekenen dat een relatie over is